Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 23 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.009
ABV:
5.4 %
IBU:
27
EBC:
15
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 2.500
Munchner salyklas 25.0 1.500
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 10 60
Summit 17.0 5 15
Airiška kerpena 0.0 2 10
Summit 17.0 5 1
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 82

Pastabos

Salinimas:
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 80 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);

Fermentacija:
pirminė - 8 dienos.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai