Receptas / Erstikio HALLOW BEER
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. spalio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 11 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 4.0 | 3.800 | 95.5 | |
Karamelinis salyklas | 255.0 | 0.180 | 4.5 | |
3.980 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Naminių apynių miksas (6 rūšys) | 5.0 | 41 | 60 | |
41 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale BE-256 | 12.0 | 84 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 17ºC)
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 17ºC)
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)