Receptas / Challenge
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 24 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
85
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
1.25
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 3.500 | 95.4 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.7 | |
Gliukozė (užgazavimui) | 0.0 | 0.070 | 1.9 | |
3.670 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 20 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 20 | 50 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 20 | 40 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 20 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 20 | 20 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 20 | 10 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 20 | 5 | |
Kent Golding (U.K.) (Šaltam apyniavimui) | 5.0 | 40 | 0 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 20 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 76 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 20min + (3gr CaSO4 + 1gr CaCl2)/10L
65-68C - 60 min
Tekinti 78-76C vandeniu
Virti 75 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
50-53C - 20min + (3gr CaSO4 + 1gr CaCl2)/10L
65-68C - 60 min
Tekinti 78-76C vandeniu
Virti 75 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Dainius
2012 m. Rugpjūčio 18 d.audryla
2012 m. Rugpjūčio 18 d.Naminis
2012 m. Gruodžio 19 d.Dainius
2013 m. Vasario 7 d.P.S. bebaigdamas gerti intuityviai pagalvojau apie mieles ant dugno. Ne šitų galima lengvai nusipirkt :)