Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. lapkričio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gruodžio 7 d.

Parametrai

OG:
1.090
FG:
1.025
ABV:
8.5 %
IBU:
36
EBC:
67
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsen salyklas 2RS 3.5 5.000
Munich malt 26.0 1.500
Crystal malt 130.7 1.000
Cafe ligh malt 261.4 1.000
      8.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral 14.6 25 60
Brewer's Gold (UK) 6.4 25 10
Perle (DE) 7.7 10 10
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew T-58 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Dark Candy Sugar 125.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Mash 65°C - 90min., Up 73°C - 20min., Up 79°C - 2min. Mash out 78°C. Boiling - 90min. Fermentacija 22°C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai