Receptas / Belle Anarchy
Informacija
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Exstra Pale Ale | 6.3 | 6.100 | 87.1 | |
Caramalt | 25.0 | 0.400 | 5.7 | |
Wheat | 5.2 | 0.250 | 3.6 | |
Rye Malt | 8.0 | 0.250 | 3.6 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Motueka | 7.0 | 25 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 13 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 13 | 30 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 13 | 10 | |
Willamette | 5.0 | 13 | 10 | |
77 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Medus | 125.0 g | Virimui | 15 min. | |
Apelsinų žievelė | 25.0 g | Virimui | 15 min. | |
Citrinos žievelė | 25.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 13.0 g | Virimui | 15 min. | |
Raudonieji pipirai (Pink peppercorn) | 3.5 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Mash 65°C - 75 min. Fermentation 23°C. Imperinio Saison statusui įgauti reikalinga brandinti panaudotoje brandinto rūšinio vyno ąžuolinėje arba virgin oak statinėje.