Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. balandžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. balandžio 20 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.007
ABV:
5.7 %
IBU:
13
EBC:
7
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 4.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 1.300
      5.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 8 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 8 10
Amarillo 9.5 8 5
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Ryžių lukštai 500.0 g Salinimui -
Apelsinų žievelė (karčioji) 25.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 3.0 g Virimui 5 min.
Kuminas 3.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Mash - 63°C - 50min., Up to 72°C - 20 min.. Boil - 90min.. Ferment - 20°C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai