Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. liepos 1 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.015
ABV:
6.0 %
IBU:
10
EBC:
10
IBU/OG:
0.16
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Czech bazinis 3.4 7.000
Czech Munich 15.5 1.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mandarina 7.6 20 20
Hallertau Blanc 10.5 60 1
Mandarina 7.6 10 1
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew T-58 11.0 75

Pastabos

78 virimui, T-58  b1 su gintaru


7 valandos.

Virta 2023-07-01
Pilstyta 2023-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 66 (pilta į 70), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.

OG xxx prieš virimą.
Virta 30 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 15 BRIX
Galutinis FG xxx BRIX
pH po virimo 6,33,
pH xxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 18 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija 7 d. be judinimo, 6 d. antrinė.
Pilstoma į butelius.

Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 1,90 E
Salyklas 10,56 E (1,32 E - 1 kg)
Apyniai 1,24 E:


-----Hallertau Blanc - 40 g - 0,64 E (80 E - 5kg, 1,6 ct gramas)
-----Mandarina 30 g - 0,6 E (19E - 1kg mandarina, 1,9 ct gramas )


Prisijungę aludariai