Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. liepos 2 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. liepos 2 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.5 %
IBU:
36
EBC:
26
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 3.000
Rugių salyklas 7.0 2.000
TF Oat Malt 6.3 1.000
TF Torrefied Wheat 5.2 0.500
Viking Caramel 300.2 0.300
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Herkules 14.5 25 30
Herkules 14.5 25 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Laktozė 500.0 g Virimui 5 min.
Airiška kerpena1,4 15.0 g Virimui 5 min.
Mitybinė terpė mielėms 10.0 g Pirminei fermentacijai 14 d.

Pastabos

20 min.   40 laipsnių. (PH)
80 min.   70 laipsnių.
10 min.   78 laipsnių.
60 min. 100 laipsnių.
Prisijungę aludariai