Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. sausio 9 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.016
ABV:
5.4 %
IBU:
9
EBC:
23
IBU/OG:
0.15
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Czech bazinis 3.4 8.000
Skrudintas miežių salyklas 1150.9 0.100
      8.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mandarina 7.6 20 20
Apyniai 7.6 50 1
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew T-58 11.0 72

Pastabos

82 virimui, T-58 Tamsus elis


7 valandos.

Virta 2023-12-18
Pilstyta 2023-12-29

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 65 (pilta į 70), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.

OG xxxx prieš virimą.
Virta 20 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 14 BRIX
Galutinis FG 4 BRIX
pH po virimo xxxxx,
pH xxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 20 C iškart dedant į 13 C aplinką, fermentacija 6 d. be judinimo, 6 d. antrinė.
Pilstoma į butelius.

Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 2,0 E
Salyklas 10,56 E (1,32 E - 1 kg)
Apyniai 0,032 * 60 --- 1,92 E:


-----Mandarina 60 g - 1,14 E (19E - 1kg mandarina, 1,9 ct gramas )
kiti bus 0,032 * x

Prisijungę aludariai