Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 1 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.012
ABV:
5.6 %
IBU:
25
EBC:
7
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (vokiškas pilsnerio) 3.0 5.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.140
Gliukozė (užgazavimui) 0.0 0.120
      5.260

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral (U.K.) 14.0 9 45
Admiral (U.K.) 14.0 9 15
Admiral (U.K.) 14.0 20 5
Bramling Cross (U.K.) (sausam apyniavimui) 7.0 45 0
      83  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 78

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60min

Tekinti 76-77C vandeniu

Virti 60min

5gr Airiškos kerpenos - 15min
Prisijungę aludariai