Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 4 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
4.9 %
IBU:
25
EBC:
17
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Čekiškas) 3.0 4.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.050
      4.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 16.7 10 60
Saaz 4.1 10 15
Airiška kerpena 0.0 2 15
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 75

Pastabos

Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+10L);

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos.
antrinė - be antrinės.
Prisijungę aludariai