Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.018
ABV:
4.5 %
IBU:
30
EBC:
12
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (vokiškas pilsnerio) 3.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.070
      5.070

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 7.0 15 45
Nugget 7.0 20 30
Nugget 7.0 20 15
Nugget 10.0 30 0
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 66

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 10min
70-73C - 60min

Virti 60min

5gr Airiškos kerpenos - 15min

Komentarai

Prisijungę aludariai