Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.011
ABV:
7.5 %
IBU:
17
EBC:
14
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
vokiskas pilsnerio salyklas 3.0 4.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 4.500
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 2.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.460
      13.960

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 80 70
apelsinas be zieves 1.0 2 10
kalendra 1.0 30 10
nutarkuota apelsino zieve 1.0 2 0
      114  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 24.0 84

Pastabos

54C- 20 min
66C-50 min- 1/3mentalo dekokcija
72C-20 min
tekinimas 80C vandeniu-misa 70C
mieles sausos i neaeruota misa 19C, fernetacija kambaryje~19C
Fermentavosi 20d 19C
Prisijungę aludariai