Receptas / Erstikio TRADICINIS BRAVO
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 15 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
30
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Čekiškas) | 3.0 | 4.000 | 94.1 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.200 | 4.7 | |
Degintas miežių salyklas | 1200.9 | 0.050 | 1.2 | |
4.250 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 82 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+11L);
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos.
antrinė -be antrinės.
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+11L);
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos.
antrinė -be antrinės.