Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 11 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.022
ABV:
6.1 %
IBU:
16
EBC:
14
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
vokiskas pilsnerio salyklas 3.0 2.250
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.250
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 1.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.230
      6.980

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 12.0 68

Pastabos

54C- 20 min
66C-50 min- 1/3mentalo dekokcija
72C-20 min
tekinimas 80C vandeniu
mieles sausos i neaeruota misa 19C, fernetacija kambaryje~19C
Prisijungę aludariai