Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 8 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.014
ABV:
6.2 %
IBU:
25
EBC:
9
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.120
Gliukozė (užgazavimui) 0.0 0.120
      5.740

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.0 15 45
Hersbrucker (German) 4.1 10 15
Hersbrucker (German) 4.1 15 5
Hersbrucker (German) 4.1 25 0
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min

Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Prisijungę aludariai