Receptas / '46'BrutAlus
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 1 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
74
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
1.17
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 78.7 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.500 | 15.7 | |
CaraRed | 40.0 | 0.150 | 4.7 | |
Special B | 400.3 | 0.025 | 0.8 | |
3.175 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 76 |
Pastabos
55C-20min
64C-60min
78->
Greičiausia negeriamas, suvartosiu raugiant mėsą.
Pilstysiu į 0,33l butelius
64C-60min
78->
Greičiausia negeriamas, suvartosiu raugiant mėsą.
Pilstysiu į 0,33l butelius
runce
2012 m. Gruodžio 11 d.vidmantas
2012 m. Gruodžio 11 d.runce
2012 m. Gruodžio 11 d.vidmantas
2012 m. Gruodžio 11 d.vidmantas
2014 m. Spalio 31 d.