Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
63 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 7 d.

Parametrai

OG:
1.124
FG:
1.025
ABV:
13.0 %
IBU:
49
EBC:
51
IBU/OG:
0.40
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 4.000
Pearl Pale Ale 6.0 4.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.000
Karamelizuotas cukrus 150.1 1.000
Brown Malt 150.1 0.500
      10.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 10.0 64 64
Amarillo 10.0 32 8
      96  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

18 L eksperimentuojasi, likutis koks 20 L užpiltas ant 1214 likučio su MauriBrew Ale 514

Komentarai

  • zaltys

    2013 m. Sausio 24 d.
    Na Dainiau, mažoka karčio, pritariu, gurkštelėjau.... Laikas parodys. Dėl mielių kolkas aš geresnių neradau, patark - išbandysiu :-)
  • Dainius

    2013 m. Sausio 24 d.
    Dvigubai daugiau reikėjo dėt, IBU kad apie 100 būtų. Kad ir mano išbandytos http://www.wyeastlab.com/hb_yeaststrain_detail.cfm?ID=143">Scottish Ale nepalyginus su Nottingham. Be to, atsparios alkoholiui, idomu iki kiek pavežtų? :)
  • zaltys

    2013 m. Sausio 24 d.
    Na Nottingham ištempė normaliai manau. Bandysim kada Ale Skotus :-)
  • Dainius

    2013 m. Sausio 24 d.
    Na šitos tikrai gerai suvalgo. Koks tikras FG?
  • zaltys

    2013 m. Sausio 24 d.
    va tikras, pataisiau, dar pirminėj.
Prisijungę aludariai