Informacija

Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
97 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 3 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.008
ABV:
6.0 %
IBU:
21
EBC:
85
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 3.000
Avižiniai dribsniai 4.0 1.200
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 1.000
Skrudinti miežiai 1000.8 0.200
      6.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 4.0 96 32
Target (U.K.) 11.0 64 0
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 24.0 85

Pastabos

Sakiau nevirsiu tamsių...west išprovokavo :-) Į sąlinimo vandenį kartu su targetu ėjo 8 litrai BIRUTĖS. Tekinimui naudojau vakarykščio virimo kaip čia išsireiškus "trečioką" virtą su apyniais kuris maždaug apie 1020....

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.2

(1 balsas)

Komentarai

  • west

    2013 m. Sausio 31 d.
    ne nu ant ipa nereikėjo pereit :) paskui bus negeriamas. nors jei tekinimui naudojai misa tai gausis stiprokas. bus galima pabrandint:)
  • zaltys

    2013 m. Sausio 31 d.
    eigoj taisysiu, tik nutekinau :-) ryt rezultatas.
  • west

    2013 m. Kovo 29 d.
    dar biški palaikysiu. kol apynys nusistovės tada manau bus dar geresnis.
  • zaltys

    2013 m. Kovo 30 d.  
    kaip manai kiek IBU gali būti realiai? Apie 40 ?
  • west

    2013 m. Kovo 30 d.
    na jei iš skonio tai 40-50
Prisijungę aludariai