Receptas / Kukurūzinis dribselis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 23 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.000 | 79.2 | |
Kukurūzų dribsniai | 4.0 | 0.900 | 17.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.100 | 2.0 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.050 | 1.0 | |
5.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 40 | 60 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 5 | 15 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEST- 3522 - Belgian Ardennes | 50.0 | 75 |
Pastabos
Salinti 60min prie 70-72C.
Virti 60min
Virti 60min
Evaldas
2011 m. Birželio 9 d.Gytis
2011 m. Birželio 9 d.Lengvas belgiškų mielių aromatas. Neutralūs salyklai ir saikingas apyniavimas labai gerai atskleidžia mielių charakterį. Vienareikšmiškai man tai buvo geriausias vakaro alus.
konung
2011 m. Birželio 10 d.