Receptas / įžanginis pils
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
93 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 25 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.81
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 76.9 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.200 | 7.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.200 | 7.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.100 | 3.8 | |
CaraHell | 25.0 | 0.100 | 3.8 | |
2.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 8.0 | 20 | 75 | |
Perle (German) | 8.0 | 12 | 30 | |
Perle (German) | 8.0 | 12 | 1 | |
Perle (German) misai atvėsus iki 75C | 8.0 | 12 | 0 | |
Saaz (Czech) sausam | 4.0 | 30 | 0 | |
86 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Lager 497 | 12.0 | 73 |
Pastabos
RO/krano - 20/1. +2gCaSO4 +1gNaCl/10L
5L 51C > 47C 5min.
+5L 85C > 63C 10min
ant ugnies keliam iki 72C
72C > 50min
pakaitinti iki 78C
nutekinti misą iki gtrūdų paviršiaus ir pradėti ją virti
likusio mentalo dekokcija, pavirti 5min
tekinti į virimo puodą ir virti.
pH nematavau
Ca 51
Mg 2
SO4 118
Na 42
Cl 64
HCO 20
RA -21
5L 51C > 47C 5min.
+5L 85C > 63C 10min
ant ugnies keliam iki 72C
72C > 50min
pakaitinti iki 78C
nutekinti misą iki gtrūdų paviršiaus ir pradėti ją virti
likusio mentalo dekokcija, pavirti 5min
tekinti į virimo puodą ir virti.
pH nematavau
Ca 51
Mg 2
SO4 118
Na 42
Cl 64
HCO 20
RA -21
Maišas salyklo: Lageriai
2013 m. balandžio 1 d.