Receptas / Trikis
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 5 d.
Parametrai
OG:
1.091
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
9.7 %
|
|
IBU:
94
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
1.04
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.000 | 77.7 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 1.0 | 0.500 | 9.7 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.500 | 9.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.150 | 2.9 | |
5.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.4 | 50 | 60 | |
Brewer's Gold (German) | 6.5 | 50 | 10 | |
Brewer's Gold (German) (sausas apyniavimas) | 6.5 | 50 | 0 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 5.0 | 82 |
Pastabos
Salinimas:
~64-66°C - 90 min. + 5g CaSO4
~9 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 80˚C
Išviso 120 min.
pH ~ 5,1
Prieš verdant: G = 1,072 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~20°C
Norėjau naudot Wyeast 3522 | Belgian Ardennes mieles, bet neužgyveno.
~64-66°C - 90 min. + 5g CaSO4
~9 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 80˚C
Išviso 120 min.
pH ~ 5,1
Prieš verdant: G = 1,072 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~20°C
Norėjau naudot Wyeast 3522 | Belgian Ardennes mieles, bet neužgyveno.