Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 1 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.014
ABV:
5.7 %
IBU:
27
EBC:
21
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Miuncheno salyklas (savadarbis) 70.1 1.000
Acid malt 6.0 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.0 15 45
Hersbrucker (German) 4.1 15 15
Hersbrucker (German) 4.1 15 5
Hersbrucker (German) 4.1 20 0
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEST 2565 Kölsch 125.0 75

Pastabos

Salinimas:
53-50C - 10 min +2gr CaCl2+1gr MgSO4/10L
66-65C - 60 min

Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L

5gr Airiškos kerpenos - 15 min

Komentarai

  • justinas

    2013 m. Kovo 17 d.
    sveikinu su toną audrylą!
Prisijungę aludariai