Informacija

Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 22 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.015
ABV:
6.0 %
IBU:
20
EBC:
58
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 6.0 2.700
Miuncheno salyklas 15.0 2.300
CaraCrystal 120.1 0.550
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.300
Avižiniai dribsniai 2.0 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.200
Special B 400.3 0.200
      6.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Belgian Abby Ale (1214) 12.0 75

Pastabos

Salinimas prie 66C
Tekinimas prie 75C
Pirminė fermentacija apie 7 dienas
Ir mėnesiui į garažą.

Komentarai

  • Zalvarinis

    2013 m. Kovo 13 d.
    Dar galima redaguoti, nes mielės neatkeliavo :)
  • Zalvarinis

    2013 m. Gegužės 29 d.
    Virtas čempionų lygos finalui, per jį ir paragautas pirmą kartą. Belgiškos mielės davė nedidelį, bet kažkokį įdomų skonį. Labai puikiai įvertintas dailiosios lyties atstovių, kad pirmas alus, kuris nėra kartus :)
  • Gytis

    2013 m. Gegužės 29 d.
    W1214 duoda tokį specifinį skonį, su niekuo nesupainiosi. Kitose belgiškose mielėse to skonio nepastebėjau.
Prisijungę aludariai