Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 25 d.

Parametrai

OG:
1.080
FG:
1.020
ABV:
7.9 %
IBU:
77
EBC:
10
IBU/OG:
0.96
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Vienos salyklas 7.0 1.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Pacific jade 14.0 50 60
Centennial 9.0 15 60
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST Belgian Abbey 1214 12.0 75

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.0

(1 balsas)

Komentarai

  • Dainius

    2013 m. Gegužės 7 d.
    Kaip eksperimentas? FG turbūt ne daugiau 1,012?
  • Artis

    2013 m. Gegužės 7 d.  
    Žinok yra kaip recepte. Dėl stiiaus smarkiai pergyvenu. Aludariui Taurei pateikiau kaip IPA. Remiausi rekomendacijomis. Vajezus patare duoti į IPA, o ramtyns sako tik įį belgiškus. Toks gavosi labai tarpinis variantas. Paliksiu prie IPA. Bet tikėtinas scenarijus, kad teisėjai neivertins šios IPA, nes per daug belgiškumo, apyniai antrame fone, nors ir ibu nemažai.
  • Ramtyns

    2013 m. Gegužės 7 d.
    Geras teisėjas turėtų teisingai įvertint, kad ir kokioje kategorijoje būtų
Prisijungę aludariai