Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 2 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.011
ABV:
4.2 %
IBU:
21
EBC:
5
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 3.220
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.470
CaraPils 5.0 0.240
      3.930

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 35 90
Airiška kerpena 1.0 10 15
      45  

Pastabos

CARLSBERG HOF

OG 1041
Plato 10.2

23 Litres
Pilsner Malt 3220g
Carapils 240g
White Sucrose 470g

Hallertau 35g 90min
Irish moss 10g 15min

Brewing method
Temperature-stepped infusion or double-decoction mash. Can do this as a 2 step mash or a simple infusion mash.

Mash Schedule 50c-20min
66c-45min
72c-45min

Boil time 90min
Racking gravity 1006 1.5 Plato
Alcohol content 4.7% by volume 3.8 by weight
Bitterness 23 EBU
Colour 5 EBC
Ferment at 10-15C, lager at 10C

Malt extract
Replace Pilsner Malt with Pale Malt 2500g

Yeast Wyeast 2042 Danish Lager yeast would 

Prisijungę aludariai