Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 28 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.012
ABV:
5.8 %
IBU:
26
EBC:
7
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo (į pirma misos lašą) 10.0 10 60
Amarillo 10.0 20 15
Amarillo 10.0 20 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 78

Pastabos

Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min

Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L

5gr Airiškos kerpenos - 15 min

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.0

(2 balsai)

Prisijungę aludariai