Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 25 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.016
ABV:
5.0 %
IBU:
26
EBC:
12
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.500
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.120
      4.620

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) (į pirmą misos lašą) 3.4 50 60
Saaz (Czech) 3.4 30 15
Saaz (Czech) 3.4 20 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 70

Pastabos

Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2 +1gr MgSO4/10L
70-68C - 60 min

Tekinimas:
76C+ 2gr CaCl2/10L

5gr Airiškos kerpenos - 15 min
Prisijungę aludariai