Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 24 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 4 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.014
ABV:
4.6 %
IBU:
35
EBC:
8
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.400
Vienos salyklas 7.0 0.600
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.080
Aroma 150.1 0.050
      5.130

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 5.0 50 60
Tettnanger (German) 5.0 30 20
Tettnanger (German) 5.0 20 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 71

Pastabos

52C = 20 min
63C = 1 h

Aplinka - 12 C.
Prisijungę aludariai