Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 15 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.004
ABV:
7.1 %
IBU:
28
EBC:
10
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 1.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.150
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.0 15 45
Hersbrucker (German) 4.0 20 15
Hersbrucker (German) 4.0 30 0
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
NBS Neale's Belgian Saison 12.0 93

Pastabos

Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr CaSO4/10L
68-65C - 60 min

Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L

5gr Airiškos kerpenos - 15 min
Prisijungę aludariai