Receptas / Diedonas
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 11 d.
Parametrai
OG:
1.102
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
11.8 %
|
|
IBU:
87
|
|
EBC:
78
|
|
IBU/OG:
0.85
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale | 6.0 | 3.800 | 69.1 | |
Amber | 50.0 | 1.000 | 18.2 | |
'Billington's' melasa | 500.4 | 0.500 | 9.1 | |
Crystal (Thomas Fawcett & Sons LTD) | 150.1 | 0.200 | 3.6 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum (German) | 12.9 | 50 | 60 | |
Tradition (German) | 5.8 | 50 | 10 | |
Kardamonas (Elettaria cardamomum) (3 vnt.) | 0.0 | 1 | 10 | |
Senų ąžuolinių viskio statinių gabaliukai | 0.0 | 25 | 0 | |
126 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1028 | London Ale™ (starteris) | 500.0 | 88 |
Pastabos
Salinimas:
~65-63°C - 150 min. + 2g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 15 min.
--> 80˚C
Išviso 210 min.
pH ~ 5,4
Prieš verdant: G = 1,078 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~22°C
Dėkui Peckeliui ir Maistrai už mieles.
~65-63°C - 150 min. + 2g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 15 min.
--> 80˚C
Išviso 210 min.
pH ~ 5,4
Prieš verdant: G = 1,078 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~22°C
Dėkui Peckeliui ir Maistrai už mieles.