Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 11 d.

Parametrai

OG:
1.102
FG:
1.012
ABV:
11.8 %
IBU:
87
EBC:
78
IBU/OG:
0.85
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 3.800
Amber 50.0 1.000
'Billington's' melasa 500.4 0.500
Crystal (Thomas Fawcett & Sons LTD) 150.1 0.200
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum (German) 12.9 50 60
Tradition (German) 5.8 50 10
Kardamonas (Elettaria cardamomum) (3 vnt.) 0.0 1 10
Senų ąžuolinių viskio statinių gabaliukai 0.0 25 0
      126  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1028 | London Ale™ (starteris) 500.0 88

Pastabos

Salinimas:
~65-63°C - 150 min. + 2g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 15 min.
--> 80˚C
Išviso 210 min.
pH ~ 5,4

Prieš verdant: G = 1,078 V = 13,0 l

Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~22°C

Dėkui Peckeliui ir Maistrai už mieles.
Prisijungę aludariai