Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 31 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 24 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.011
ABV:
5.6 %
IBU:
28
EBC:
7
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.120
      5.120

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Beata (UK) 3.2 50 60
Beata (UK) 3.2 20 45
Beata (UK) 3.2 30 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min

Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L

5gr Airiškos kerpenos - 15 min

Komentarai

Prisijungę aludariai