Receptas / Marių ūdros specialusis (VAVSA VAK turnyras)
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 5 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
42°C - 20 min.
55°C - 30 min.
68°C - 1 val.
78°C - 20 min.
Apyniai, kur 0 min. buvo sudėti į auštančią misą.
Užgazavimui naudojau kristalizuotą fruktozę: 1,5 g/0,5 l
42°C - 20 min.
55°C - 30 min.
68°C - 1 val.
78°C - 20 min.
Apyniai, kur 0 min. buvo sudėti į auštančią misą.
Užgazavimui naudojau kristalizuotą fruktozę: 1,5 g/0,5 l
audryla
2011 m. Liepos 14 d.GiN
2011 m. Liepos 14 d.Einu atnaujinti virimą, visai pamiršau, ačiū už priminimą :)
Dainius
2011 m. Liepos 14 d.Ir skonio ir aromato užtenka, gerai subalansuotas biteris.
audryla
2011 m. Liepos 14 d.Manau ant rudens paeksperimentuosim ;-)
GiN
2011 m. Liepos 14 d.OK, lauksiu ženklo :)
@Dainius
Ačiū už komplimentą ;)