Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
57 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.008
ABV:
4.5 %
IBU:
25
EBC:
9
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.450
Vienos salyklas 7.0 1.450
      2.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.1 15 60
Kalendra 1.0 3 25
Simcoe 11.1 5 25
      23  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 6.0 82

Pastabos

Papildomai 5g - airiškos kerpenos (20min)

Salinimas:
55C - 30 min
67C - 50 min
78C - 15 min

Tekinimas:
85C

Komentarai

  • runce

    2013 m. Gruodžio 21 d.
    kam kvietiniui kerpena?
  • mindex

    2013 m. Gruodžio 21 d.
    ai visad dedu is ipratimo ir tiek :) gal nusodins to ko nereikia, o gal ir ne :)
Prisijungę aludariai