Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 14 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.017
ABV:
5.7 %
IBU:
18
EBC:
61
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Biržų salyklas 5.0 5.500
Aroma 150.1 0.500
CaraAmber 60.0 0.500
Konditerinis cukrus (rudas) 425.3 0.500
Special B 350.3 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.100
      7.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kent Golding (U.K.) 5.9 15 60
Kent Golding (U.K.) 5.9 15 30
Kent Golding (U.K.) 5.9 20 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 11.0 72

Pastabos

Modifikuotas '35'Belgiškas (7 salyklų) receptas
Prisijungę aludariai