Receptas / Johnny Bravo V2
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 18 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 5.0 | 4.000 | 79.2 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.500 | 9.9 | |
CaraHell | 25.0 | 0.250 | 5.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.250 | 5.0 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.050 | 1.0 | |
5.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Green Bullet (New Zealand) | 12.1 | 6 | 60 | |
Bravo | 16.7 | 6 | 30 | |
Green Bullet (New Zealand) | 12.1 | 10 | 15 | |
Bravo | 16.7 | 10 | 5 | |
Amarillo | 8.0 | 20 | 0 | |
Green Bullet (New Zealand) | 12.2 | 20 | 0 | |
Bravo | 16.7 | 20 | 0 | |
92 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 0.0 | 80 |
Pastabos
68C - 60 min;
100C - 15min - 1/2;
74C - 20 min;
100C - 15min - 1/2;
74C - 20 min;