Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 28 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.012
ABV:
4.8 %
IBU:
35
EBC:
14
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (VikingMalt) 4.0 4.400
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 11 60
Motueka (New Zealand) 7.5 10 45
Motueka (New Zealand) 7.5 15 15
      36  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos
antrinė - 2 dienos
Prisijungę aludariai