Receptas / Kompleksis
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
42 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 29 d.
Parametrai
OG:
1.098
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
10.0 %
|
|
IBU:
217
|
|
EBC:
46
|
|
IBU/OG:
2.22
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas (rūkytas) | 15.0 | 5.000 | 51.9 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) (rūkytas) | 3.0 | 3.000 | 31.2 | |
Amber (rūkytas) | 50.0 | 1.630 | 16.9 | |
9.630 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1762 | Belgian Abbey II™ (starteris) | 500.0 | 78 |
Pastabos
Salinimas:
~63-65°C - 105 min.
pH ~ 5,3
Prieš verdant: G = 1,080 V = 13,1 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~24°C
Dėkui Linui už karšto rūkymo salyklus ir Peckeliui už mieles.
~63-65°C - 105 min.
pH ~ 5,3
Prieš verdant: G = 1,080 V = 13,1 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~24°C
Dėkui Linui už karšto rūkymo salyklus ir Peckeliui už mieles.
pofke
2014 m. Balandžio 29 d.Dainius
2014 m. Balandžio 29 d.pofke
2014 m. Balandžio 29 d.Maegnar
2014 m. Birželio 15 d.