Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 29 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.013
ABV:
5.7 %
IBU:
24
EBC:
16
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Gintariniai lageriai
    Surinkti taškai: 120.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 2.500
Miuncheno salyklas 22.0 1.700
Pilsnerio salyklas 3.0 1.100
CaraCrystal 120.1 0.050
      5.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.6 16 60
Spalt Select (German) 6.0 16 60
Spalt Select (German) 6.0 10 15
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Bavarian Lager 224.0 77

Pastabos

Vanduo dirbtuvių, 18+15
pH 5,41;
2,05 gr Ca2SO4, 2,05 gr CaCl2
9gr fr 23% į tekinimo vandenį

51C - 15 min
63C - 15 min
66C - 45 min
76C ->

Ferm.12C

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai