Receptas / M#8
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale | 6.0 | 2.500 | 46.7 | |
Miuncheno salyklas | 22.0 | 1.700 | 31.8 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.100 | 20.6 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.050 | 0.9 | |
5.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 7.6 | 16 | 60 | |
Spalt Select (German) | 6.0 | 16 | 60 | |
Spalt Select (German) | 6.0 | 10 | 15 | |
42 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Bavarian Lager | 224.0 | 77 |
Pastabos
Vanduo dirbtuvių, 18+15
pH 5,41;
2,05 gr Ca2SO4, 2,05 gr CaCl2
9gr fr 23% į tekinimo vandenį
51C - 15 min
63C - 15 min
66C - 45 min
76C ->
Ferm.12C
pH 5,41;
2,05 gr Ca2SO4, 2,05 gr CaCl2
9gr fr 23% į tekinimo vandenį
51C - 15 min
63C - 15 min
66C - 45 min
76C ->
Ferm.12C
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.6
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.