Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 9 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.009
ABV:
6.4 %
IBU:
28
EBC:
26
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Red X salyklas 30.0 3.000
Bazinis salyklas 3.0 1.000
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 1.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.9 18 45
Hersbrucker (German) 4.1 20 15
Hersbrucker (German) 4.1 30 0
      68  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Belle Saison 12.0 85

Pastabos

Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr CaSO4/10L
68-65C - 60 min

Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L

5gr Airiškos kerpenos - 15 min

Užgazavimi - 5gr/L Muntons sauso kvietinio ekstrakto

Komentarai

  • audryla

    2014 m. Vasario 15 d.
    ...įdomios mielės. Aromatas primena Ardennes, skonis beje irgi... labai įdomu, kas čia gausis...
  • Peckelis

    2014 m. Vasario 15 d.
    Nagi tik pritarti galiu. Va už 20 min užduodu saisonui, tai kvepia labai panašiai, kaip ardennes starteris. Neragavau:))
Prisijungę aludariai