Receptas / Pyrrhula pyrrhula
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 3.000 | 58.8 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.000 | 19.6 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 1.000 | 19.6 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 12.9 | 18 | 45 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 20 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 30 | 0 | |
68 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 85 |
Pastabos
Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr CaSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
Užgazavimi - 5gr/L Muntons sauso kvietinio ekstrakto
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr CaSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
Užgazavimi - 5gr/L Muntons sauso kvietinio ekstrakto
audryla
2014 m. Vasario 15 d.Peckelis
2014 m. Vasario 15 d.