Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 27 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.011
ABV:
5.7 %
IBU:
13
EBC:
10
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
Miežiniai dribsniai 3.0 0.400
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.240
CaraAmber 60.0 0.200
      5.840

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 30 60
Kalendra traiškyta 0.0 10 10
Apelsinų žievelės 0.0 60 10
Ramunėlės 1.0 10 10
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 12.0 80

Pastabos

Vanduo http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=4S9XQTS
4g CaSO4; 4g vitaminas C.

55C - mash in ir 15 min
66C - 100 min
77C - 20 min

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

6.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai