Receptas / Kvietinuks
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.500 | 42.8 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 42.8 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.8 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.240 | 4.1 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 3.4 | |
5.840 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 30 | 60 | |
Kalendra traiškyta | 0.0 | 10 | 10 | |
Apelsinų žievelės | 0.0 | 60 | 10 | |
Ramunėlės | 1.0 | 10 | 10 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 80 |
Pastabos
Vanduo http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=4S9XQTS
4g CaSO4; 4g vitaminas C.
55C - mash in ir 15 min
66C - 100 min
77C - 20 min
4g CaSO4; 4g vitaminas C.
55C - mash in ir 15 min
66C - 100 min
77C - 20 min
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
6.6
(1 balsas)
6.6
Viskas savo vietose.
Puta labai graži, tik norisi kad ilgiau pasilaikytų.
Jaučiasi "metalo" skonis... Norisi ne tokių aštrių apynių.
"Metalo" skonis ir lieka ant gomurio.