Informacija

Kiekis:
33 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 16 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 16 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.016
ABV:
6.1 %
IBU:
25
EBC:
32
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 5.000
Čekiškas salyklas 3.0 3.000
BEST Melanoidin salyklas 60.0 1.000
Lituviškas karamelinis 220.2 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      9.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.0 100 40
Saaz (Czech) 4.0 38 10
      138  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 75

Pastabos

salinimas 65 C - 30 min. paskui 12 ltr mentalo dekokcija, po to supyliau atgal ismaisiau, gavosi 80 C temperatura, supyliau avizu dribsnius (15 min. virtus) ir dar 30 min salinau.
Prisijungę aludariai