Receptas / Vasario 16-tos
Informacija
Kiekis:
33 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 16 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 16 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 5.000 | 51.5 | |
Čekiškas salyklas | 3.0 | 3.000 | 30.9 | |
BEST Melanoidin salyklas | 60.0 | 1.000 | 10.3 | |
Lituviškas karamelinis | 220.2 | 0.500 | 5.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.1 | |
9.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.0 | 100 | 40 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 38 | 10 | |
138 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 75 |
Pastabos
salinimas 65 C - 30 min. paskui 12 ltr mentalo dekokcija, po to supyliau atgal ismaisiau, gavosi 80 C temperatura, supyliau avizu dribsnius (15 min. virtus) ir dar 30 min salinau.