Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 31 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
26
EBC:
18
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 4.500
Melanoidinas 70.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Gliukozė (dekstrozė) buteliavimui 0.0 0.170
      5.670

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mount hood 4.5 40 60
Mount hood 4.5 35 15
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 75

Pastabos

5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)

Komentarai

  • Zydrius

    2011 m. Rugsėjo 8 d.
    geras alus su gerais apyniais. +
  • konung

    2011 m. Rugsėjo 9 d.
    Išties, geras. O apyniai irgi teisignai sužaidė. Tiesa, negaliu lyginti kaip kito skonis pakeitus apynius, nes ankstesnė šio elio versija (beje vėl iš tavo bravoro) buvo dar pikantiškesnė. :)
  • Dainius

    2011 m. Rugsėjo 12 d.
    Maloniai nustebino apyniai, tikėjausi kažko švelnesnio.
Prisijungę aludariai