Receptas / Kvietinis 39.7% #5
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
3.9 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.250 | 39.7 | |
Miežių salyklas (Čekija) | 3.0 | 1.250 | 39.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.550 | 17.5 | |
Ryžių dribsniai | 1.0 | 0.100 | 3.2 | |
3.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.1 | 5 | 60 | |
Simcoe | 11.1 | 2 | 50 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 5 | 40 | |
Simcoe | 11.1 | 2 | 30 | |
Simcoe | 11.1 | 1 | 20 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 5 | 10 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Top | 6.0 | 63 |
Pastabos
Papildomai 5g - airiškos kerpenos (15min)
Salinimas:
67C - 60 min
67-72 keliant temp. tekinimui - 30 min
Tekinimas:
85C
Supyliau 60g gliukozes ir pamiršau pamatuot FG 1018
Salinimas:
67C - 60 min
67-72 keliant temp. tekinimui - 30 min
Tekinimas:
85C
Supyliau 60g gliukozes ir pamiršau pamatuot FG 1018