Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.018
ABV:
3.9 %
IBU:
19
EBC:
7
IBU/OG:
0.40
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.250
Miežių salyklas (Čekija) 3.0 1.250
Vienos salyklas 7.0 0.550
Ryžių dribsniai 1.0 0.100
      3.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.1 5 60
Simcoe 11.1 2 50
Hersbrucker (German) 4.0 5 40
Simcoe 11.1 2 30
Simcoe 11.1 1 20
Hersbrucker (German) 4.1 5 10
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Top 6.0 63

Pastabos

Papildomai 5g - airiškos kerpenos (15min)
Salinimas:
67C - 60 min
67-72 keliant temp. tekinimui - 30 min

Tekinimas:
85C


Supyliau 60g gliukozes ir pamiršau pamatuot FG 1018
Prisijungę aludariai