Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 28 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 23 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.018
ABV:
5.1 %
IBU:
21
EBC:
43
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.0 5.000
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.500
Cukrus 0.0 0.400
Special B 400.3 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.100
      6.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 20 60
Northern Brewer (German) 8.0 20 10
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 68

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=FBXD2Z2
66C 90min

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Komentarai

  • SkyNaras

    2014 m. Kovo 28 d.
    Ar bus komentarų? :) Porteriukas bus skirtas plačioms masėms dideliam baliui.
  • SkyNaras

    2014 m. Kovo 28 d.
    Tai bus vienas iš keleto mano būsimų virimų :) Dar turiu du mėnesius.
    Tai Miuncheno visai atsisakyti ir didinti Pilsnerio? O ką patartum keisti vietoj CaraHell? Visai kol kas salykluose nesusigaudau :)
    Ta pauzė čia netyčia įsimaišė.
  • SkyNaras

    2014 m. Kovo 30 d.
    Dėkui už patarimus, manau apsistosiu ties tokiu receptu.
Prisijungę aludariai