Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 31 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.1 %
IBU:
17
EBC:
9
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas 5.0 2.500
Kvietiniai dribsniai (cento) 3.0 0.400
Vienos salyklas 7.0 0.350
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.150
Avižiniai dribsniai 4.0 0.080
      3.480

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.5 20 60
Hallertau Mittelfruh 4.3 5 20
Hallertau Mittelfruh 4.3 5 15
Apelsino žievelės 0.4 5 10
Hallertau Mittelfruh 4.3 5 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 8.0 79

Pastabos

Papildomai 5g - airiškos kerpenos (15min)
Salinimas:
42-43 C - palaikom ir išmaišom 5 min supylus 4l dribsnių
67-68C - 60 min
67-72 keliant temp. tekinimui - 30 min

Tekinimas:
85C

Mielės supiltos į 26C

Karbonizacija: 2.5g/l gliukozės
Prisijungę aludariai