Receptas / Erstikio STANDBY MODE
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 20 d.
Parametrai
OG:
1.032
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
3.3 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.64
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 2.200 | 88.0 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.200 | 8.0 | |
Brown Malt | 500.4 | 0.100 | 4.0 | |
2.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salyklo malimas:
1/2 salyko sumalta labai smulkiai;
1/2 salyklo sumalta įprastai.
Salinimas:
• pilama ~5L / 55ºC vandens;
• 7 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~2,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, pilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC)
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
1/2 salyko sumalta labai smulkiai;
1/2 salyklo sumalta įprastai.
Salinimas:
• pilama ~5L / 55ºC vandens;
• 7 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~2,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, pilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC)
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)