Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 6 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
4.9 %
IBU:
32
EBC:
15
IBU/OG:
0.64
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) 15.0 1.700
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) 15.0 1.700
      3.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 18.0 10 60
Columbus 15.0 3 20
Columbus 15.0 11 10
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 75

Pastabos

Vanduo virimui:
RO=3L
Krano=20L (kokie 3L nugaravo)

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 18ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Prisijungę aludariai