Receptas / Erstikio STIPRUSIS PORTERIS
Informacija
Kiekis:
8 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
49
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.900 | 83.7 | |
Miuncheno salyklas (iš Alutekso) | 15.0 | 0.100 | 4.4 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.100 | 4.4 | |
Karamelinis salyklas (iš Alutekso) | 220.2 | 0.100 | 4.4 | |
Degintas salyklas (iš Alutekso) | 1200.9 | 0.070 | 3.1 | |
2.270 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 15.0 | 5 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 10 | 15 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
20min - 50C
60min - 65C
tekinimas - 78C
Fermentacija:
pirminė -12 dienų
antrinė -be antrinės
20min - 50C
60min - 65C
tekinimas - 78C
Fermentacija:
pirminė -12 dienų
antrinė -be antrinės
null
2011 m. Rugsėjo 19 d.erstikis
2011 m. Rugsėjo 19 d.Gamintojas Degintam ir Miuncheno - Čekija.
Gamintojas Karameliniam - Lietuva.
erstikis
2011 m. Spalio 12 d.erstikis
2011 m. Gruodžio 30 d.