Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 23 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
25
EBC:
20
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kent Golding (U.K.) 5.5 30 45
Kent Golding (U.K.) 5.5 20 15
Kent Golding (U.K.) 5.5 20 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 75

Pastabos

V.A.Vi.S.=S.Ma.S.H.

Virti 60 minučių.

5gr airiškos kerpenos - 15 min

Komentarai

  • audryla

    2011 m. Balandžio 16 d.
    Tarpinis FG 1010.
    Satysiu dar antrinei ko gero iki Šv. Velykų, nors nemanau, kad FG dar keisis, grynai skaidrinimui.
  • zaltys

    2011 m. Gegužės 23 d.
    Nu viskas, bandysiu vien iš miuncheno, nors rašo iki 60 procentų dėti. Ar labai salyklinis skonis? Aišku, reik pačiam paragaut :)
  • audryla

    2011 m. Gegužės 24 d.
    Truputėlį galbūt ir pakartinčiau, bet šiaip visai skaniai suėjo... tikrai dar virsiu :-)
  • Gytis

    2011 m. Birželio 10 d.
    ragavau 06-09 klubo susirinkime. Labai malonus lengvas salyklinis skonis, apyniai jaučiami, bet nedominuoja. Gerai subalansuotas, skaniai geriamas alus.
  • konung

    2011 m. Birželio 10 d.
    Ragautas to pačio susitikimo metu (06.09d). Likau nustebintas skonio. Tikėjausi, kad 100 proc. miunchenas bus kiek grubokas, o čia nustebino savo švelniu išskirtiniu skoniu. Vertas dėmesio ir skrandžio.
Prisijungę aludariai